Ik ben Greta Kreuze (1965). Gediplomeerd Levenscoach. Ik heb jaren ervaring in de psychosociale zorg als verpleegkundige, als team/peer coach in het onderwijs en als jongerencoach. Ik ben opgegroeid in een arbeidersgezin in de kop van Groningen en ben daardoor nuchter en praktisch ingesteld.

Na een lange, vaak pijnlijke zoektocht ben ik belijdend en actief christen met een brede kennis en belangstelling voor vele levensbeschouwelijke stromingen en filosofieën.Ik zal niemand veroordelen en iedereen kan met alles bij mij komen.

Vanuit mijn eigen ervaring en die als coach ben ik er van overtuigd geraakt dat we allemaal mensen zijn met eigen, unieke en authentieke processen op het terrein van het lichaam, de geest en de ziel. Wanneer het ergens (of iets) in ons leven als zand gaat schuren of wanneer er steeds een stukje meer beschadigd wordt, lopen we risico dat we in ons “uniek-zijn” vastlopen.

Coaching kan niet alles opruimen, genezen of herstellen! Maar maatwerkcoaching kan wel bijdragen aan bewustwording, gedragsverandering en met (meer) plezier verder kunnen met leven.

Ik heb geen specifieke specialisatie, iedereen is welkom met kleine en grote vragen rond de volgende thema’s (of combinaties hiervan):

  • Zingeving en geloof
  • (gender)identiteit, empowerment, zijn wie je bent
  • Seksuele geaardheid/voorkeuren
  • Werk
  • Relatie met de (A)ander (inclusief familie)

Kennismaken kost niets.